Finale/kaarten

Dinsdag 10 april vieren we de finale met drie prachtige finalisten. Zij staan op 12 maart – samen met drie andere genomineerden – in de schijnwerpers om zich te presenteren aan de jury. Op dinsdag 10 april laten de finalisten zien waar de finalisten trots op zijn en waarom zij de eerwaardige titel verdienen. Het centrum van onze Culturele Hoofdstad Leeuwarden is het decor waarin de hoofdrolspelers geschiedenis gaan schrijven.

Programma

Dinsdag 10 april 2018
Ontvangst:                        15.00 uur
Aanvang:                          15.30 uur
Eindtijd programma:         20.30 uur
 
We gaan diverse locaties bezoeken in het centrum van Leeuwarden. We lopen van A naar B en dan weer verder. Dat geeft de mogelijkheid om veel andere mensen te spreken.

Locatie 
Diverse locaties in het centrum van Leeuwarden.
We starten in Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland, Beursplein 1 in Leeuwarden.

Parkeren
Parkeergarage Zaailand
Zaailand 5
8911 BL Leeuwarden
Op loopafstand van de begin- en eindlocatie.

Parkeergarage Oldehove
Oldehoofsterkerkhof 3
8911 DH Leeuwarden
Op loopafstand van de eindlocatie.

Openbaar vervoer (OV)
Rabobank Leeuwarden is vanaf het NS-station Leeuwarden gemakkelijk te voet te bereiken. Bekijk hier de route. Neemt u toch liever de bus? Plan uw reis.

Kledingadvies
Omdat we meerdere locaties bezoeken is het advies om makkelijke schoenen aan te trekken. Kijk in de vroege ochtend even naar buiten en naar het weerbericht om je kleding hierop aan te passen. De wandelroutes zijn niet overdekt!
 
Diëten
Indien je speciale wensen hebt met betrekking tot het diner (dieet of vegetarisch), dan kun je dit aangeven via het registratieformulier of via .

Jong talent in Fryslân
Jong talent verdient een kans en krijgt een podium tijdens de finale. Drie genomineerden gaan strijden om de titel van beste Friese Startup van 2018. Stampcard, de winnaar van de studentenprijs Enterprijs 2017, vertelt waarom hun onderneming zo onderscheidend is.

Kan ik zelf stemmen op de winnaar van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar?
Op dinsdag 10 april 2018 wordt tijdens de finale de winnaar gekozen door een kritische jury. 
De jury bestaat uit:
* Sander de Rouwe, Gedeputeerde Economische Zaken Provinsje Fryslân (juryvoorzitter)
* Jennifer Westers, onderneemt in WestCord Hotels
* Jetze Botma, onderneemt in Botma Business Consultancy
* René de Heij (winnaar 2017), onderneemt in Probo

 

Tickets bestellen

Hoe kan ik tickets bestellen? 
Tickets kunnen bestelt worden op de aanmeldpagina
Er zijn geen andere mogelijkheden om je aan te melden voor dit event.

Hoe kan ik me afmelden?
U kunt 7 dagen voor de finale bestelde kaarten niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling/factuur € 25,-- exclusief B.T.W. in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kost een ticket?
De prijs per kaart is € 125,-- excl. BTW. Wees welkom!

Ik ben onverwachts verhinderd op 10 april, mag ik mijn tickets aan iemand anders geven?
De tickets mogen overgedragen worden mits dit is doorgegeven bij de organisatie. Zij moeten namelijk de persoonsgegevens op de ticket aanpassen. Neem hiervoor contact met ze op.

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na het aanmelden, ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail inclusief e-ticket. Enkele dagen voorafgaand aan dinsdag 10 april 2018 ontvang je een mail met meer (praktische) informatie over deze dag. 

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?
Meestal komt de e-ticket – per omgaande – op het door jouw opgegeven emailadres in de ‘inbox’ binnen. Afhankelijk van jouw mail-instellingen kan die ook in de ‘spambox’ binnenkomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. 

Er wordt gevraagd naar een kortingscode. Wat moet ik daar invullen?
Een aantal gasten (bijv. finalisten en sponsoren) hebben een kortingscode ontvangen. Deze kunnen in dit tekstveld ingevoerd worden. 
Heb je geen kortingscode ontvangen. Dan hoef je niets in te vullen.

Sponsoren

Business partners