Finale

Dinsdag 9 april vieren we de finale met drie 'parels' van finalisten, de finalisten zijn Bakker Transport & Warehousing, Ufkes Greentec & Jelle Bijlsma BV.  Op 9 april laten zij zien waar ze trots op zijn en waarom zij de eerwaardige titel verdienen. 

Locatie
Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Dokkum is een concreet voorbeeld van een ‘parel uit Fryslân’. Dit heeft ook de jury van de Koning Willem I Prijs in 2018 erkend die dit Friese bouwbedrijf in de categorie MKB heeft geprezen om hun durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Reden genoeg om de jubileumeditie van de VFO plaats te laten vinden op het terrein van deze parel. Inspiratie voor jou als bezoeker en de finalisten gegarandeerd!

Kaarten kopen
Zorg dat je er bij bent op dinsdag 9 april a.s. tijdens de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van 2019 en waan je in de top van bestuurlijk en ondernemend Fryslân. Klik hier om kaarten te bestellen.
 

Programma

Dinsdag 9 april 2019
Ontvangst:                        15.00 uur
Aanvang:                          15.30 uur
Eindtijd programma:         20.30 uur
 
We gaan diverse locaties bezoeken in Dokkum. We lopen van A naar B en dan weer verder. Dat geeft de mogelijkheid om veel andere mensen te spreken.

Locatie
Diverse locaties nabij Bouwgroep Dijkstra Draisma.
We starten bij Bouwgroep Dijkstra Draisma, Bocksmeulen 23, 9100 AE Dokkum

Parkeren
Er kan geparkeerd worden op het terrein van Theater Sense.
Volg bij aanvang de instructies op van onze parkeerbegeleiders.

Openbaar vervoer (OV)
Bouwgroep Dijkstra Draisma is vanaf het NS-station Leeuwarden te bereiken met stadsbus lijn 51, richting Dokkum Busstation. Bouwgroep Dijkstra Draisma ligt op circa 2 minuten lopen vanaf dit busstation. Wilt u alle mogelijkheden bekijken? Plan uw reis.

Kledingadvies
Het evenement is zowel binnen als buiten. We adviseren u om hier rekening mee te houden.
 
Diëten
Indien je speciale wensen hebt met betrekking tot het diner (dieet of vegetarisch), dan kun je dit aangeven via het registratieformulier of via .

Jong talent in Fryslân
Jong talent verdient een kans en krijgt een podium tijdens de finale. Drie genomineerden gaan strijden om de titel Beste Friese Startup van 2019. Zodra de genomineerden bekend zijn stellen wij ze hier aan je voor. 

Kan ik zelf stemmen op de winnaar van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar?
Op dinsdag 9 april 2019 wordt tijdens de finale de winnaar gekozen door een kritische jury. 
De jury bestaat uit:
* Sander de Rouwe, Gedeputeerde Economische Zaken Provinsje Fryslân (juryvoorzitter)
* Jennifer Westers, onderneemt in WestCord Hotels
* René de Heij, onderneemt in Probo
* Joost Pâques, (winnaar 2018), onderneemt in Pâques Technology B.V.

 

Tickets bestellen

Hoe kan ik tickets bestellen? 
Tickets kunnen bestelt worden op de aanmeldpagina
Er zijn geen andere mogelijkheden om je aan te melden voor dit event.

Hoe kan ik me afmelden?
U kunt 7 dagen voor de finale bestelde kaarten niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling/factuur € 25,-- exclusief B.T.W. in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kost een ticket?
De prijs per kaart is € 125,-- excl. BTW. Wees welkom!

Ik ben onverwachts verhinderd op 9 april, mag ik mijn tickets aan iemand anders geven?
De tickets mogen overgedragen worden mits dit is doorgegeven bij de organisatie. Zij moeten namelijk de persoonsgegevens op de ticket aanpassen. Neem hiervoor contact met ze op.

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na het aanmelden, ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail inclusief e-ticket. Enkele dagen voorafgaand aan dinsdag 9 april 2019 ontvang je een mail met meer (praktische) informatie over deze dag. 

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?
Meestal komt de e-ticket – per omgaande – op het door jouw opgegeven emailadres in de ‘inbox’ binnen. Afhankelijk van jouw mail-instellingen kan die ook in de ‘spambox’ binnenkomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. 

Er wordt gevraagd naar een kortingscode. Wat moet ik daar invullen?
Een aantal gasten (bijv. finalisten en sponsoren) hebben een kortingscode ontvangen. Deze kunnen in dit tekstveld ingevoerd worden. Heb je geen kortingscode ontvangen. Dan hoef je niets in te vullen.

Sponsoren

Business partners