Finale 2021

Dinsdag 7 september  vieren we de finale met drie prachtige finalisten, de finalisten zijn FibreMax uit Joure, Kooi uit Drachten & Machandel uit Haulerwijk. Op 7 september laten zij zien waar ze trots op zijn en waarom zij de eerwaardige titel verdienen. 

Locatie
Heerenveen is de sportieve hoofdstad van onze provincie en dit jaar het podium van de finale. Met als thema ''n Gouden Plak voor Fries Ondernemerschap', schitteren de drie finalisten. Bakker Transport & Warehousing - de winnaar van de 2019-editie - is onder andere gastheer van de gasten die bij de finale aanwezig zullen zijn. 

Kaarten kopen
Zorg dat je er bij bent op dinsdag 7 september a.s. tijdens de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van 2021 en waan je in de top van bestuurlijk en ondernemend Fryslân. Klik hier om kaarten te bestellen.
 

Programma

Dinsdag 7 september 2021
Ontvangst:                        15.00 uur
Aanvang:                          15.30 uur
Eindtijd programma:         20.30 uur
 
We gaan diverse locaties bezoeken in Heerenveen. We fietsen van A naar B en dan weer verder. Dat geeft de mogelijkheid om veel andere mensen te spreken.

Locatie
Diverse locaties in Heerenveen. 
We starten in het Abe Lenstra stadion van Sportclub Heerenveen. 

Parkeren
We parkeren op het terrein van Bakker Transport & Warehousing, aan de Komeet. 
Vanaf dit parkeerterrein gaan we per fiets naar de overige locatis. 

Openbaar vervoer (OV)
Reis je per trein dan kun je vanaf het station lopend of per bus naar het stadion. Het Abe Lenstra stadion ligt op ongeveer 15 – 20 minuten lopen van het station. De volgende buslijndiensten rijden langs het Abe Lenstra stadion:
Qbuzz: Lijn 15 en lijn 17 richting Assen en Oosterwolde
Arriva: Lijn 48 richting Lemmer 
Plan uw reis

Kledingadvies
Het evenement is zowel binnen als buiten. We adviseren u om hier rekening mee te houden.
Daarnaast is het goed om te weten dat we ons deels verplaatsen per fiets. 
 
Diëten
Indien je speciale wensen hebt met betrekking tot het diner (dieet of vegetarisch), dan kun je dit aangeven via het registratieformulier of via .

Jong talent in Fryslân
Jong talent verdient een kans en krijgt een podium tijdens de finale. Drie genomineerden gaan strijden om de titel Beste Friese Startup van 2021. De genomineerden zijn:

SusPhos
SusPhos werkt aan een duurzamere wereld. Met hun gepatenteerde techniek winnen ze  vlamvertragers, kunstmest en andere waardevolle chemicaliën weer terug uit fosfaatrijke afvalstromen, zoals rioolslib. Met dit proces kunnen ze klanten in de toekomst voorzien van hoogwaardige producten, duurzaam vervaardigd, uit afval. SusPhos heeft een succesvolle pilot gedraaid in hun proeffabriek in Leeuwarden en binnen twee jaar is haar eerste commerciële plant een feit.

Solid
Solid ontwerpt, fabriceert en verkoopt elektrisch aangedreven motoren en bromfietsen. Met een futuristisch design werken ze aan een reeks modellen die past in elk motorsegment. De voertuigen beschikken over een unieke actieradius en worden vervaardigd met duurzame materialen. Solid werkt op dit moment aan de uitbreiding van hun aanbod en is ondertussen in gesprek met dealers voor het realiseren van proefritten.
 
Elzinga & Van der Krieke
Elzinga & Van der Krieke is een high tech spuitgietbedrijf die sinds 2017 werkt aan een beweging in de spuitgietwereld. Bij Elzinga & Van der Krieke vindt alles onder één dak plaats voor integrale productrealisatie: van ontwerp, verspaning, matrijsbouw tot spuitgieten. In de nieuwe en energiezuinige fabriek in Drachten, met veel aandacht voor circulariteit, vervolgt de startup zijn weg

Kan ik zelf stemmen op de winnaar van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar?
Op dinsdag 7 september 2021 wordt tijdens de finale de winnaar gekozen door een kritische jury. 
De jury bestaat uit:
* Sander de Rouwe, Gedeputeerde Economische Zaken Provinsje Fryslân (juryvoorzitter)
* Jennifer Westers, onderneemt in WestCord Hotels
* René de Heij, onderneemt in Probo
* Jan Baljeu (winnaar 2020), onderneemt in Friesland Lease 

 

Tickets bestellen

Hoe kan ik tickets bestellen? 
Tickets kunnen bestelt worden op de aanmeldpagina
Er zijn geen andere mogelijkheden om je aan te melden voor dit event.

Hoe kan ik me afmelden?
U kunt 7 dagen voor de finale bestelde kaarten niet meer retourneren/annuleren. Indien u voor die tijd bestelde kaarten annuleert, dan wordt per bestelling/factuur € 25,-- exclusief B.T.W. in rekening gebracht, ongeacht het aantal kaarten waar het om gaat. Het restant van het betaalde bedrag wordt uiteraard geretourneerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kost een ticket?
De prijs per kaart is € 125,-- excl. BTW. Wees welkom!

Ik ben onverwachts verhinderd op 7 september, mag ik mijn tickets aan iemand anders geven?
De tickets mogen overgedragen worden mits dit is doorgegeven bij de organisatie. Zij moeten namelijk de persoonsgegevens op de ticket aanpassen. Neem hiervoor contact met ze op.

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na het aanmelden, ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail inclusief e-ticket. Enkele dagen voorafgaand aan dinsdag 7 september 2021 ontvang je een mail met meer (praktische) informatie over deze dag. 

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?
Meestal komt de e-ticket – per omgaande – op het door jouw opgegeven emailadres in de ‘inbox’ binnen. Afhankelijk van jouw mail-instellingen kan die ook in de ‘spambox’ binnenkomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. 

Er wordt gevraagd naar een kortingscode. Wat moet ik daar invullen?
Een aantal gasten (bijv. finalisten en sponsoren) hebben een kortingscode ontvangen. Deze kunnen in dit tekstveld ingevoerd worden. Heb je geen kortingscode ontvangen. Dan hoef je niets in te vullen.

Sponsoren

Business partners