Bestuurscommissie leden

Bestuurscommissie leden

De bestuurscommissie leden van de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het jaar houden zich onder andere bezig met het vaststellen van de begroting, het programma en draagvlakverbreding. Alle founders zijn lid van de bestuurscommissie.  

 • Jorrit Volkers, Deloitte, voorzitter

  Ondernemers die zich positief onderscheiden in hun bedrijfsvoering verdienen in onze ogen een extra blijk van waardering. Niet alleen vanwege de impuls die ze geven aan het Friese bedrijfsleven. Maar ook omdat ze een inspirerend voorbeeld zijn voor vele andere ondernemers. En dat sluit perfect aan op onze filosofie: wij willen onze cliënten helpen voorop te lopen.

 • Biense Dijkstra, BGDD

  De deelnemers van de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar zijn in onze ogen de ambassadeurs van het Friese bedrijfsleven. Betrouwbare en betrokken ondernemingen die innovatief en daadkrachtig zijn. Dat is precies de mentaliteit die wij ook binnen ons bedrijf hebben. Wij hebben daar het woord ‘begrip’ aan toe gevoegd omdat je daarmee je maatschappelijke rol beter weergeeft.

 • Bram Nauta, PlusNauta

  ‘De Verkiezing’ is eigenlijk een ‘effectieve campagne’. Met veel betrokken partners bereiken we alle stakeholders van ‘ondernemend en bestuurlijk Fryslân’ om te blijven vertellen, welke parels van ondernemingen er in onze provincie zijn. Daarnaast worden er contacten gelegd, netwerken versterkt en uitgebouwd, zaken gedaan en beslissingen gedaan. ‘De verkiezing’ is een platform dat betrokkenheid bij elkaar en Fryslân vergroot. ‘Grutsk’ dat we daar bij mogen horen. Al meer dan 15 jaar.

 • Christiaan Smilde, Randstad

  Randstad voelt zich betrokken bij ondernemers in Fryslân. Want ondernemen blijft mensenwerk. De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar laat bijzondere ondernemingen zien. Dat werkt inspirerend voor andere ondernemingen. Daarom verbindt Randstad graag haar naam aan deze verkiezing. Hoogst persoonlijk.

 • Cid Berger, De Friesland Zorgverzekeraar

  Naast eigenschappen als daadkracht, ondernemerschap en innovatief vermogen zijn het vooral ook de werknemers die het succes van een bedrijf bepalen. Als De Friesland Zorgverzekeraar zien we daarbij de meerwaarde van samenwerking, goede zorg en vitale werknemers. De Friesland Zorgverzekeraar vormt een ‘mienskip’, een sociaal en digitaal netwerk dat mensen verbindt, vitaliteit versterkt en zorg verbetert. Vanuit dat oogpunt is De Friesland al jaren een van de trotse partners binnen de stichting Verkiezing Friese Ondernemer van het jaar.

 • Durk Mous, Rabobank DFO

  Betrokken en toonaangevende ondernemers zijn belangrijk voor de Friese economie en de lokale samenleving. De Verkiezing Friese Onderneming onderschrijft het belang van een florerend bedrijfsleven voor Friesland en laat zien welke prachtige innoverende bedrijven onze provincie heeft. Deelnemen aan het bestuur van de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar sluit feilloos aan bij onze merkwaarden: dichtbij, betrokken en toonaangevend. Wij zijn dan ook trots om deze verkiezing en daarmee het Friese bedrijfsleven te mogen ondersteunen.

 • Emile Stuy, Anker Stuy

  Het bedrijfsleven in Friesland is unieker en innovatiever dan de bescheidenheid die wij als Friezen in ons hebben. De Verkiezing Friese Onderneming draagt bij aan de zichtbaarheid van de van de Friese ondernemers en laat zien hoe innovatief en vooruitstrevend de Friese ondernemers zijn. Duurzaamheid van producten is voor ons van groot belang en zit in de genen van Anker Stuy. Daar hebben wij erkenning voor gekregen door het winnen van deze prachtige prijs in 2016. Het winnen van deze prijs was belangrijk voor alle betrokkenen binnen ons bedrijf.

 • Klaas Wybo van der Hoek, NHL Stenden Hogeschool

  Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden Hogeschool. In alles wat we doen hebben we een duidelijke focus op wat de praktijk van ons vraagt. Daarbij kunnen we niet zonder enthousiaste partners in het werkveld. Organisaties en ondernemers die samen met ons kennis in de praktijk brengen. Zo maken we Fryslân nog ondernemender.

 • Pier Baarsma, NDC Mediagroep

  NDC mediagroep, uitgever van onder andere de Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad is tot in de haarvaten verbonden met de Friese samenleving. Ondernemers die zich onderscheiden door een positieve bijdrage te leveren aan het Friese bedrijfsleven zijn een inspiratiebron voor anderen. En dit sluit aan bij de missie van NDC mediagroep: van relevante betekenis zijn in het noorden.

 • Rick van der Spek, Trip Advocaten & Notarissen

  Wij hebben een klik met ondernemers. Daarom helpen wij dagelijks vele tientallen ondernemers om hun doelen te realiseren en hun bedrijf te laten floreren. En wij hebben een klik met Fryslân, waar wij sinds jaar en dag met heel veel plezier ons werk doen. Daarom zijn wij er fier op de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar te mogen ondersteunen.

 • Sietze Kijlstra, Kijlstra Ambulancegroep Fryslân

  Wij weten, als oud-winnaar van deze verkiezing, als geen ander welke impuls dat geeft aan je bedrijf. Er zijn in Fryslân genoeg bedrijven, groot of klein en bekend of niet, die het verdienen om aan deze verkiezing mee te doen. Vandaar dat ik mij graag inzet om ook andere bedrijven te motiveren om hun onderneming “in de spotlights” te plaatsen. Daarnaast is de verkiezing een toonaangevend netwerk-evenement dat bijdraagt aan de uitstraling van Fryslân als geheel, maar zeker ook als vestigingsplek.

 • Stephan Lammerink, Asito

  Net sizze, mar dwaan is ons op het lijf geschreven. Daadkracht, onderscheidend en uitblinken zijn allemaal uitdrukkingen die kenmerkend zijn voor Asito. Onder andere deze kenmerken zijn nodig om Friese onderneming van het jaar te worden. Wij komen bij veel ondernemingen over de vloer en voelen ons sinds lange tijd onderdeel van Fryslân. Het is voor ons dan ook een genoegen om deel uit te maken van het bestuur Verkiezing Friese Onderneming van het jaar en ondernemingen te ondersteunen naar de eerste plaats.

Sponsoren

Business partners